Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Το κέντρο λήψης σημάτων Leguard Monitoring, δημιουργήθηκε το 2021 από τα στελέχη της Microlink Technology & Security, την κυρία Σταυροπούλου Αργυρώ και από τον επιχειρηματία και ιδρυτή της Microlink Technology & Security, κύριο Μοσχόπουλο Λεωνίδα ο οποίος, έχοντας πάνω από 20 χρόνια πείρα στα συστήματα ασφαλείας και αφουγκραζόμενος τις ανάγκες του εκάστοτε εγκαταστάτη συστημάτων ασφαλείας, δημιούργησε το κέντρο λήψης σημάτων εκπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την επιθυμία πολλών εγκαταστατών για υπεύθυνη και άμεση ανταπόκριση.
Δημιουργήθηκε έτσι ένας υπερσύγχρονος τεχνολογικός χώρος για την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών ασφαλείας, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα. Το κέντρο λήψης σημάτων Leguard Monitoring στελεχώνεται από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο (άδεια Ι.Ε.Π.Υ.Α) προσωπικό, με συνεχή εκπαίδευση. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες, τόσο των εγκαταστατών όσο και των συνδρομητών.

Η ΟΜΑΔΑ

H Leguard Monitoring απαρτίζεται από ανθρώπους με πολυετή και ηγετική θητεία στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Μια συνεχώς αναπτυσσόμενη ομάδα ανθρώπων που συνδυάζουν την τεχνογνωσία, την κατάρτιση, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία.
Στόχος μας, η διασφάλιση του μέγιστου επιπέδου ποιότητας στην παροχή των υπηρεσιών μας. Με αυτόν τον τρόπο οι χειριστές του κέντρου λήψης σημάτων ακολουθούν συστηματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, ώστε να μπορούν να αντεπεξέρχονται με ακρίβεια και αμεσότητα σε οποιαδήποτε περίπτωση, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες προς αποτροπή κάθε πιθανής απειλής στον χώρο σας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Το κέντρο λήψης σημάτων Leguard Monitoring διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, με υπερσύγχρονα μέσα και εγκαταστάσεις. Συγκεκριμένα, διαθέτει 4 κονσόλες Enigma για τα συστήματα CID με 12 εισόδους, 12 τηλεφωνικές γραμμές για εισερχόμενες κλήσεις των συστημάτων ασφαλείας με το ΚΛΣ, 2 Master servers και 2 εφεδρικούς, 1 αυτόματο ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος (γεννήτρια) που λειτουργεί αυτόματα με την διακοπή του ρεύματος + 1 εφεδρικό, + 2 UPS μεγάλης ισχύος, που εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη παροχή ενεργείας για όσες ώρες χρειαστεί, 2 IP διαφορετικών παροχών και 4 εφεδρικές IP μέσω κινητής τηλεφωνίας (GPRS). Όλα τα παραπάνω μηχανήματα είναι επεκτάσιμα.

ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Το κέντρο λήψης σημάτων Leguard Monitoring, συστεγάζεται με την Microlink Technology & Security στην περιοχή του Περιστερίου Αττικής. Οι εγκαταστάσεις και οι χώροι εργασίας της εταιρείας συνεχώς αναβαθμίζονται και εξοπλίζονται με τα πιο πρόσφατα συστήματα ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας και με κορυφαίο λογισμικό, προσφέροντας στους συνδρομητές αλλά και στους συνεργάτες μας, άμεση, αξιόπιστη και επαγγελματική εξυπηρέτηση, καλύπτοντας κάθε τους ανάγκη.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το κέντρο λήψης σημάτων της Leguard Monitoring, συνεργάζεται με τις παρακάτω τράπεζες, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ανανέωση της συνδρομής σας:
Eurobank Alpha Bank Πειραιώς Εθνική
Υπάρχει και η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την ανανέωση της συνδρομής σας μέσω POS, στην εταιρεία μας, είτε μέσω εισπράκτορα, με επιπλέον χρέωση του συνδρομητή 4,00 ευρώ.

Scroll to Top