ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ

Το κέντρο λήψης σημάτων της Leguard Monitoring, λειτουργεί αδιάλειπτα 24ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, λαμβάνοντας σήματα από οικίες και επαγγελματικούς χώρους πανελλαδικά και κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλιση της περιουσίας σας.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

• Σήμα διάρρηξης χωρίς (OFF) αφόπλιση του συναγερμού: Κλήση στα τηλέφωνα ανάγκης το συντομότερο δυνατόν και αν δεν απαντήσουν καλούμε στην Άμεση Δράση (100).
• Σήμα διάρρηξης με (OFF) αφόπλιση του συναγερμού από χρήστη: Κλήση στα τηλέφωνα ανάγκης για επιβεβαίωση, αν δεν απαντήσουν ή δε δώσουν τον κωδικό επιβεβαίωσης, τότε καλούμε την Άμεση Δράση (100).
• Σήμα παράκαμψης ζώνης bypass: (καταγραφή μόνο).
• ON-OFF του συστήματος: καταγραφή μόνο.
• Σήμα προσωπικής απειλής με (OFF) αφόπλιση-ακύρωση: κλήση στην Άμεση Δράση (100).
• Σήμα προσωπικής απειλής (μπουτόν πανικού): Κλήση στην Άμεση Δράση (100).
• Σήμα πυρανίχνευσης με (OFF) αφόπλιση-ακύρωση = λάθος συναγερμός: κλήση στα τηλέφωνα ανάγκης για επιβεβαίωση.
• Σήμα πυρανίχνευσης χωρίς (OFF) αφόπλιση-ακύρωση: κλήση στα τηλέφωνα ανάγκης για επιβεβαίωση-κλήση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (199).
• Σήμα διακοπής 220V (τεχνικό σήμα) σε συνεννόηση με τον πελάτη: Καταγραφή μόνο και κλήση στα τηλέφωνα ανάγκης για ενημέρωση μετά από 20 λεπτά (εάν δεν έχει γίνει αποκατάσταση).
• Πτώση μπαταρίας / χαμηλή μπαταρία (τεχνικό σήμα): Καταγραφή μόνο και κλήση στα τηλέφωνα ανάγκης 09:00 με 21:00.
• Μπλοκάρισμα πληκτρολογίου: κλήση στα τηλέφωνα ανάγκης το συντομότερο δυνατόν.
• Αφόπλιση (OFF) υπό απειλή: Κλήση στην Άμεση Δράση (100).
• Διακοπή ρεύματος & ταυτόχρονη πτώση μπαταρίας: κλήση στα τηλέφωνα ανάγκης.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΩΡΑΡΙΟΥ

Είναι σημαντικό σε επαγγελματικούς χώρους να υπάρχει η μέγιστη ασφάλεια. Με την υπηρεσία ελέγχου ωραρίου μπορείτε να έχετε επιπλέον πληροφόρηση για την καθημερινή κίνηση εντός του χώρου σας, μέσω της όπλισης και αφόπλισης.
Για οποιαδήποτε παραβίαση στο ωράριο λειτουργίας, ενημερώνεται άμεσα ο υπεύθυνος του συναγερμού, στις παρακάτω περιπτώσεις:
• Καθυστέρηση της αφόπλισης στην έναρξη του ωραρίου.
• Καθυστέρηση της όπλισης στη λήξη του ωραρίου.
• Απαγορευμένη όπλιση εντός ωραρίου λειτουργίας (σε περίπτωση που το σύστημα οπλίσει νωρίτερα από το προκαθορισμένο).
• Απαγορευμένη αφόπλιση εκτός ωραρίου λειτουργίας
(σε περίπτωση που κάποιος χρήστης εισέλθει στο χώρο όταν η επιχείρηση είναι κλειστή π.χ. νύχτα, αργίες κ.λπ.).

ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διπλή επικοινωνία είναι ένας τρόπος να μειωθεί η πιθανή απώλεια επικοινωνίας του συναγερμού σας με το κέντρο λήψης σημάτων. Σε επαγγελματικούς χώρους και όχι μόνο, όπου υπάρχει υψηλό ποσοστό κινδύνου, για να είστε απόλυτα σίγουροι πως ό,τι και να συμβεί, όπως π.χ. μία βλάβη, θα φθάσει το σήμα στο Κ.Λ.Σ., μπορείτε να κάνετε χρήση συστημάτων με δύο κανάλια επικοινωνίας, ένα κανάλι μέσω σταθερού Internet και ένα κανάλι μέσω GPRS. Με αυτό τον τρόπο, το σύστημά σας θα παραμένει συνεχώς συνδεδεμένο με το κέντρο λήψης σημάτων.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ

Η υπηρεσία της οπτικής επιβεβαίωσης παρέχει τη δυνατότητα στους χειριστές του κέντρου λήψης σημάτων να έχουν οπτική επαφή με τον χώρο μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης – CCTV. Με αυτόν τον τρόπο, το κέντρο λήψης σημάτων έχει την ευχέρεια, αφού γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο καταγραφικό και από τη στιγμή που θα δώσει την έγκριση ο πελάτης, να προβάλει την εικόνα του χώρου. Έτσι μπορεί να πραγματοποιεί ηλεκτρονική περιπολία μέσω των καμερών, καθώς επίσης να διενεργεί οπτικό έλεγχο σε περίπτωση κάποιου σήματος, ώστε το ΚΛΣ να ενεργεί αυτόματα όταν παρατηρηθεί κάτι ύποπτο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υφίσταται εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού στον προστατευόμενο χώρο.

EIKONIKH ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ (VIRTUAL PATROL)

Στους συνδρομητές της που διαθέτουν κάμερες, η Leguard Monitoring παρέχει την υπηρεσία εικονικής περιπολίας (virtual patrol), με την οποία κατά τις βραδινές ώρες από 24.00 έως 06.00 πραγματοποιείται δύο (2) φορές έλεγχος εικόνας στις κάμερες του πελάτη. Ο έλεγχος γίνεται σε άτακτα / διαφορετικά χρονικά σημεία κάθε νύχτα, ώστε ποτέ να μην καθίσταται προβλέψιμος, προσφέροντας με τον τρόπο αυτόν υψηλότερο αίσθημα ασφάλειας στον συνδρομητή. Επιπλέον, για κάθε εικονική περιπολία υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής video (κατόπιν συνεννόησης) και αποστολής του προς τον πελάτη ή τον εγκαταστάτη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ (LIVE), ΜΕΣΩ WEB.

Στην Leguard Monitoring παρέχεται στους εγκαταστάτες η δυνατότητα να έχουν πρόσβαση -από το κινητό τηλέφωνο ή τον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους- και να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο (live) την ροή σημάτων των συστημάτων συναγερμού των πελατών τους, μέσω πλατφόρμας web. Έτσι, ο εγκαταστάτης έχει άμεση και ολοκληρωμένη εικόνα για κάθε σύστημα συναγερμού του πελατολογίου του.
Scroll to Top